Hej!

Välkommen!

På den här bloggen presenterar jag vår stuga i Rörbäcksnäs.

Nedan till vänster hittar man vanliga blogginlägg om vad vi gör i stugan när vi är här. Det handlar mycket om fiske och skidåkning, men även om Rörbäcksnäs med omgivningar. Ibland låter jag någon hyresgäst skriva om sina upplevelser i Rörbäcksnäs.

Till höger hittar man bland annat länkar till sidor med information om stugan, Rörbäcksnäs och hur ni gör för att hyra stugan!

fredag 29 juni 2012

Våra fyrfota vänner

Lite djuraction!

Vi har kallat vägen för älgvägen eftersom som det var på den vi tacklades med en älg i höstas, men vete tusan om vi inte borde kalla den för kovägen i fortsättningen! Så gott som varje gång vi åker på den så får vi släppa förbi dessa galanta damer.


Och Oliver, vår kanin som i sommar bor i det före detta sophuset, verkar vara hårt uppvaktad av ... Piff och Puff? Akta nacken...



Johanna har varit ute på en halvdagstur med Heros hästar och är mycket nöjd! På gården finns utöver en hel massa tjusiga hästar ett antal hundar och en gummikyckling.



För övrigt så tog renoveringshetsen en paus när Marie och Magnus övernattade här. Vi visade dem bygden under en promenad då vi tog oss upp till hoppbacken på Medskogshögen, ner igen och förbi Medkogstjärn till Longhorn för att äta middag.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar