Hej!

Välkommen!

På den här bloggen presenterar jag vår stuga i Rörbäcksnäs.

Nedan till vänster hittar man vanliga blogginlägg om vad vi gör i stugan när vi är här. Det handlar mycket om fiske och skidåkning, men även om Rörbäcksnäs med omgivningar. Ibland låter jag någon hyresgäst skriva om sina upplevelser i Rörbäcksnäs.

Till höger hittar man bland annat länkar till sidor med information om stugan, Rörbäcksnäs och hur ni gör för att hyra stugan!

söndag 8 april 2012

Anklagelser, blu-ray och pods

J'accuse! Ikväll tänkte vi äta burgare på Longhorn i byn, men när vi kom dit så var det stängt! Jag ville äta där redan igår men blev nedröstad av alla andra som ville äta påskmat. Igen. För typ tredje eller fjärde måltiden i rad. J'accuse! Det är påskmatsälskarnas fel att jag inte fick någon hamburgare!

Så istället för att ta en burgare så hamnade vi på Fjäll Pizza vid Fjällsåsgården och tog var sin pizza istället. Pizzorna fick mycket höga betyg bordet runt, så det blev en bra middag i alla fall. Chefen på Fjäll Pizza är en trevlig prick! Han är en turk som bland annat bott i Kanada och nu har pizzeria vid Hundfjället. Ska ni käka pizza i Sälen är Fjäll Pizza ett mycket bra val!

I kväll invigde vi hemmabion (en enkel blue ray-spelare med två högtalare och en sub-woofer) köpt till stugan. Vi såg den fjärde Pirates of the Carre... (går och hämtar fodralet) ...Caribbean-filmen: "I främmande farvatten". Helt klart den svagaste av Pirates-filmerna, men var kul att se. Speciellt med bättre bild än DVD och med bra trycka i ljudet.

När jag köpte hemmabion så missade personalen att göra merförsäljningen; det ingick nämligen ingen HDMI-kabel och inga kablar för att koppla in ljudet från TV:n. Det får vi fixa till nästa gång vi kommer upp.

Men nu kan alla hyresgäster ta med sig sig och njuta av sina blue ray, DVD och CD. Rock on!

En annan sak man kan ta med sig är sina Nespresso pods. Vi har bestämt oss för att låta Nespresso-bryggaren stå framme till alla hyresgästers glädje, men pods får man alltså stå för själv :)

Och så var det den mystiska stigen. Nu har vi följt den en lite längre bit. Den gick rakt in i skogen och svängde sedan åt vänster. Men var den tar vägen efter det vet vi inte än. Efter vänstersvängen ville de klenare i sällskapet vända hemåt igen, så jag blev nedröstad. Igen.

Imorgon åker vi hemåt!

2 kommentarer:

  1. DVD! Då blir Täbyviki9ngarnas barn glada :)

    SvaraRadera
  2. Härligt att kunna stryka vikingar medhorns! Då kanske stugan står kvar när de ger sig av igen?

    SvaraRadera