Hej!

Välkommen!

På den här bloggen presenterar jag vår stuga i Rörbäcksnäs.

Nedan till vänster hittar man vanliga blogginlägg om vad vi gör i stugan när vi är här. Det handlar mycket om fiske och skidåkning, men även om Rörbäcksnäs med omgivningar. Ibland låter jag någon hyresgäst skriva om sina upplevelser i Rörbäcksnäs.

Till höger hittar man bland annat länkar till sidor med information om stugan, Rörbäcksnäs och hur ni gör för att hyra stugan!

torsdag 20 december 2012

Den smala vägen mot konsumtionens blivande Mekka?

Fick nyss tips om att det kommer att byggas ett köpcentrum i den lilla byn Långflon bara två mil från Rörbäcksnäs! Nyheten står att läsa i en kort artikel i DN och en längre i NWT.

Bygget ska påbörjas i vår.

Det låter spännande tycker jag och ska definitivt följas upp.

Vägen från Rörbäcksnäs mot Långflon går via Norge. Strax efter att man passerat gränsen in i Norge så korsar vägen ett litet vattendrag. Vägen är normalbred, men själva bron är väldigt smal. Det får inte plats två bilar i bredd på den. Först tänkte jag att det var en rest av något invasionsförsvar, men kom sedan på att det nog är så att den smala bron ska stoppa lastbilar från att ta den vägen över gränsen så att de i stället måste ta vägen där tullstationen ligger!

Eller?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar