Hej!

Välkommen!

På den här bloggen presenterar jag vår stuga i Rörbäcksnäs.

Nedan till vänster hittar man vanliga blogginlägg om vad vi gör i stugan när vi är här. Det handlar mycket om fiske och skidåkning, men även om Rörbäcksnäs med omgivningar. Ibland låter jag någon hyresgäst skriva om sina upplevelser i Rörbäcksnäs.

Till höger hittar man bland annat länkar till sidor med information om stugan, Rörbäcksnäs och hur ni gör för att hyra stugan!

måndag 1 juli 2013

Vilse

Idag har vi vandrat vilse på fjället! Vi hade tänkt ta oss till Hemfjällsstugan genom att följa beskrivningen för leden "Sälfjället - Mellanfjället" i broschyren Vandra i Sälenfjällen. Vid Apotekarestugan (varför heter den så?) svängde vi inte vänster utan vandrade glatt rakt fram på den led som vi skulle vandra tillbaka på. När vi var framme vid Hemfjällsstugan insåg vi att vi hade gått fel, men vi led inte speciellt mycket av vårt felsteg. Det blev en bra tur i alla fall.





Leden var lättvandrad, inga branta stigningar eller så, men det var sankt på en del ställen så det hade varit bättre med stövlar än vanliga gympaskor. Allra bäst är väl ett par riktiga vandrarkängor.

Nu är bastun varm. Det blir ett bra avslut på dagen.

Idag blir det ingen fisketur. (flämt!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar